Alan Red

Het merk Alan Red is een erg bekend merk als het gaat om basic T-shirts met korte en lange mouwen. Deze T-shirts zijn in verschillende modellen te verkrijgen en mogen natuurlijk nooit ontbreken in jouw garderobe. De T-shirts van Alan Red zijn speciaal ontwikkeld om onder een trui, of overhemd te dragen, hierdoor vallen ze mooi lang en bieden ze erg veel comfort.

Baileys

Baileys brengt sportieve herenmode voor de klassieke man. Het Nederlandse familiebedrijf staat sinds de oprichting in 1955 bekend om de uitmuntende kwaliteit en vakmanschap.

De collectie van Baileys bestaat uit, pullovers en vesten en is onderling makkelijk te combineren door het uitgebalanceerde kleurgebruik.

Eden Valley

Eden Valley(voorheen Culture), biedt namelijk moderne klasse, met een knipoog naar het klassieke Griekenland en Italië. Een tijd van cultuur, klasse, elegantie en helden. Waar mannen nog echte mannen waren. De basis van onze geschiedenis. Het begin van onze cultuur.

Culture overhemden hebben een “hollandse” pasvorm, niet te klein en te kort, maar de juiste shirt en mouwlengte. Een mooie pasvorm met subtiele taillering.

Ledub

Vakmanschap, innovaties en eigen ontwikkeling in stofdessins maken de collecties uniek. Om dit te realiseren werkt het Ledûb design team nauw samen met de beste Europese stofleveranciers. In de eigen Europese fabriek wordt elk shirt met 100% aandacht tot in detail en met een volledige eindcontrole geproduceerd.

Elke man is uniek

Ledûb biedt naast meerdere pasvormen zoals de modern fit en slim fit ook meerdere mouwlengtes waaronder de extra lange mouw. Dit geeft jou de mogelijkheid om altijd het perfect passende overhemd te dragen. Je favoriete boordmodel kies je uit een breed aanbod in boordmodellen.

Kies voor stijlvol en maak een keuze uit een breed gamma aan strijkvrije overhemden in de Ledûb basis collectie. Altijd verkrijgbaar en altijd snel leverbaar! Het strijkvrij aanbod gaat echter verder dan de basis. Oók in strijkvrij volgt Ledûb, elk seizoen weer, de mode op de voet. Mooie strijkvrije stoffen in prachtige seizoenkleuren worden verwerkt tot overhemden in unieke print dessins óf worden subtiel verwerkt in de boord, in de manchet of als bies. Het onderhoudsgemak van Ledûb strijkvrij zal je verrassen!

Kies voor comfortabele klasse door te kiezen voor Ledûb stretch of tricot overhemden. Hoogwaardige stretchkwaliteiten en fijne jersey blends bieden je optimaal draagcomfort! Perfect gekleed voor de formele gelegenheid én de momenten waarop je kiest voor een mee casual kleedstijl!

Meyer Hosen

Duurzame herenbroeken met een perfecte pasvorm MEYER maakt broeken voor mannen. Sinds 1960. Naast een compromisloos streven naar kwaliteit, is consistente duurzaamheid een van de bepalende waarden van het familiebedrijf. De filosofie: 360° RESPONSIBLE FASHION – Verantwoorde mode. Katoen in biologische kwaliteit of Fairtrade-kwaliteit. Zuivere scheerwol en high-performance vezels, voornamelijk gerecycled. Geselecteerde natuurlijke vezels – van herontdekt tot innovatief. Wij zorgen voor eerlijke en milieuvriendelijke omstandigheden. We kunnen dit doen omdat we zelf produceren in onze eigen Europese productiefaciliteiten. Wij bieden onze klanten innovatieve modellen – van de dynamische activity-broek OSLO tot de moderne chino BONN. Voor al onze modellen geldt: hoogwaardige materialen, uitstekende pasvorm en functionele details. MEYER – Duurzaam. Europees. Fair. Dit onderscheidt ons: – Al onze katoenen broeken zijn gemaakt van puur biologisch katoen of Fairtrade-gecertificeerd katoen – MEYER is door TextilWirtschaft onderscheiden als TOPMERK «Mannenbroeken 2021» en is de winnaar in de categorie duurzaamheid – Eigen Europese productie – Gecertificeerd door MADE IN GREEN by OEKOTEX – «100% klimaatneutraal bedrijf» en «100% klimaatneutrale producten» – Gecertificeerd door Fokus Zukunft

New Star jeans

Het label ‘NEW STAR’ is in de loop der jaren toonaangevend gebleken, heeft een eigentijds karakter, een herkenbare pasvorm en een uitgebalanceerde collectie.

Deze vertrouwde uitstraling en een gegarandeerde continuïteit van onze ontwerpen is dat wat onze klanten willen. Kortom: inspelen op de marktvraag. Dat laatste heeft geresulteerd in een duidelijke producten in een correcte prijs- en kwaliteitsverhouding.

No Excess

De No Excess formule voor heren is ee perfecte mix van comfortabele stoffen, uitstekende pasvorm en originele ontwerpen. No Excess creëert mode voor mannen die moeiteloos een stijlvolle look willen, in makkelijk draagbare kleding.

No Excess maakt gebruik van hoogwaardige, rekbare en ademende stoffen voor maximale comfort en draagbaarheid zonder in te boeten aan stijlvolle looks. Atletische details zoals contrasterende ritsen, zakken en elastische taillebanden zorgen voor zowel gemak als flair.

Olymp

Olymp is een Duitse overhemden merk dat opgericht is in 1951. De kleding is gemaakt voor de modieuze man die van kwalitatief goede overhemden houdt. De collectie bestaat uit verschillende modellen, zo is er voor iedereen wat wils.

Only & Sons

ONLY & SONS – een vooruitstrevend modemerk voor mannen in het denimuniversum. Wij zijn geworteld in het noordelijk halfrond en laten ons inspireren door creatieve omgevingen als moderne wereldsteden, waar stedelijke subculturen bloeien en inventieve individuen innoveren. Onze items zijn gevarieerd in stijl, van tijdloos en klassiek tot eigenzinnig en uitdagend, maar worden altijd op de juiste manier en met zorg afgewerkt. Kenmerkend is onze revolutionaire kijk op hedendaagse klassiekers. We omarmen wat onderscheidend en uniek is en willen ons niet conformeren aan de status quo, maar de nieuwe standaard zetten.

De hoeksteen van onze bedrijfsvoering is betaalbare fast fashion, bestaande uit hoogwaardige items tegen concurrerende prijzen. We streven naar een nonchalante stijl met trendy en toch commercieel rendabele items, waarbij ons streven is om Europees marktleider te worden. De klant van ONLY & SONS is het toonbeeld van de moderne man. Hij wordt erkend als modebewust en heeft zijn eigen stijl. Daarbij gaat het niet om leeftijd, maar om fashion. Goede kwaliteit hoeft niet schrikbarend duur te zijn.

ONLY & SONS – passionate jeans makers!

State of Art

Al sinds 1987 brengt State of Art vakmanschap en iconisch design samen in tijdloze mannenmode. Klassieke ontwerpen met een hedendaagse twist, voor mannen die waarde hechten aan kwaliteit. Verfijnd, effortless en robuust op hetzelfde moment. Kleding die ontworpen is naar de laatste kleuren en stijlen, maar wel de tand des tijds doorstaat. En net als de Porsche 1500S Cabrio, de eerste klassieke Porsche waar State of Art-oprichter Albert Westerman als kleine jongen verliefd op was, met een subtiele sportieve uitstraling. Kortom: stijl op zijn best, voor de gedreven man met klasse.

Tom Tailor

Tom Tailor is in de essentie een casual merk. Casual is de manier van leven, een diepgewortelde mentaliteit van Tom Tailor. Ze zijn reëel, benaderbaar, gepassioneerd en nuchter. Diversiteit is voor Tom Tailor van zelfsprekend. Kwaliteit en eerlijk op de ongecompliceerde Hanzewijze.

Vanguard

Vanguard is een modern casual lifestyle merk, met een waardering voor vakmanschap en authenticiteit. The Vanguard man waardeert het om er goed uit te zien, hij heeft een oog voor detail  en stelt mooie kwaliteit en een comfortabele fit op prijs. Vanguard haalt haar inspiratie uit de stoere mannelijke Cafe Racer motor wereld, waar vrijheid en avontuur prioriteit hebben. Vanguard biedt een mannelijke collectie aan, waarbij stoere klassieke elementen van de motoren terug te vinden zijn in de details van de kleding. Dit combineren ze met gedistungeerde herenkleding en denimcultuur wat een casual, geklede urban look creëert