&Co Woman

Wat we doen, doen we al jaren met veel passie. Door onze aderen stroomt fashion-bloed en ons DNA wordt gekenmerkt door gezond verstand en Hollandse nuchterheid.

Oh ja… en we zitten er ook graag met onze neus bovenop.

Van draad tot maat : Wij houden het hele proces nauwlettend in de gaten. Het ontwikkelen van de collectie gebeurt in Nederland. Het design, het kleurpalet, de patronen, de maatvoering. Zelfs de proto- types en de salesman samples worden in Nederland gemaakt. We passen het door en bekijken of de kwaliteit, de stijl en de kleur precies zo is als bedoeld. Zo ja, dan kan de producent aan de slag.

Het productieproces vindt plaats in Europa, zo dicht mogelijk bij huis. Inmiddels werken we al meer dan 20 jaar met deze ateliers en weten we dat het wel goed zit daar.
Een aantal weken later, hangt de nieuwe collectie alweer in de winkel. Ook met onze verkooppunten hebben wij een goede relatie. Zij zijn onze ambassadeurs, die de &Co vrouw kunnen helpen met het samenstellen van haar ultieme garderobe.

Angels Jeans

Angels jeans is een Duits broekenmerk voor dames. De jeans zijn van Italiaanse kwaliteit en de pasvorm is perfect voor de Nederlandse vrouw.

Angels heeft verschillende modellen zoals de flared jeans, skinny jeans en mooie pantalons geschikt voor elke gelegenheid.

Angels biedt jeans voor de vrouw die hoge eisen stelt aan pasvorm en kwaliteit. De broeken en jeans van het merk Angels hebben modische ontwerpen door het kleurgebruik en de bijzondere materialen. Zo mag een Cici, Dolly of Skinny natuurlijk niet ontbreken in je kast! Dit zijn de drie basismodellen van Angels Jeanswear.

Dreamstar

Dreamstar is een Nederlands merk met internationale bekendheid en allure.
Een merk voor de modebewuste en actieve vrouw, die midden in het leven staat.
Dreamstar kenmerkt zich door haar vrouwelijke collecties, vaak met een casual touch en is beroemd om haar comfortabele pasvorm.

Enjoy Womanswear

Enjoy

Elvira

Elvira Collections is een Nederlands modemerk waar creativiteit en kwaliteit elkaar versterken. Door een perfecte mix van comfortabele stoffen en een optimale pasvorm streeft Elvira naar een blijvende indruk bij haar klanten. Elvira biedt een complete seizoen gerichte collectie afgestemd op de laatste modetrends.

Geisha

Geisha is bevlogen, gepassioneerd en met oog voor detail. Zo klopt het hart van Geisha en dat van haar medewerkers en leveranciers. Naast een herkenbare Geisha collectie staan we voor een hoog service niveau. De oorsprong van deze toewijding ligt versleuteld in de open en warme cultuur, de toegankelijkheid van de collectie en het gevoel van thuiskomen; dit merk past bij mij.

Geisha vindt haar oorsprong op Nederlandse bodem. Geisha Fashion is in 2001 opgericht door eigenaar Mark Jessurun die zowel een achtergrond in fashion als in retail heeft. Eén van de grootste uitdagingen als retailer was het vinden van de ultieme fit voor jeans. Voor zijn klanten zocht hij naar een jeans of denim die goed past, er mooi uit ziet en waar je je goed in voelt.

Voor alle onafhankelijke vrouwen, van alle leeftijden, die zich willen kleden zoals ze zich voelen. De collectie is een balans tussen speels en vrouwelijk met stijlvolle bloemenprints, comfortabele materialen en fijne breisels.

Sophia Perla

Sophia Perla, choice of your styling

Soya Concept

Zorgzaamheid zit in het DNA van Soya Concept. Zij vinden het belangrijk om het best mogelijke product te leveren, zowel qua kwaliteit, prijs en duurzaamheid. Het product geeft een weerspiegeling van de waardes en ze moeten altijd blijven evolueren, inspireren en opstaan voor nieuwe innovaties om relevant te blijven.

Soya Concept staat voor kleurrijk en vrouwelijk. Zij bieden modieuze dameskleding van hoge kwaliteit met betaalbare prijzen, waardoor iedere vrouw stijlvol en comfortabel gekleed kan. De collecties zijn gemaakt voor vrouwen. De vrouwelijke vorm is de vorm van Soya Concept

Tramontana

Tramontana is een internationaal damesmodemerk dat sprankelende collecties maakt waarin iedere vrouw de beste versie van zichzelf kan zijn.

Herkenbare Tramontana collecties
Met veel passie en plezier ontwerpen onze Tramontana designers 4 onderscheidende collecties per jaar aangevuld met flashcollecties. Je herkent onze collecties aan:

·         Eigenzinnige collectie gemaakt met passie & plezier

·         Brede collectie van casual tot gekleed

·         Vrouwelijke silhouetten met een twist

·         Verrassende details & prints

·         Kwaliteitsmaterialen en perfecte pasvorm

Wij leveren de collecties in 8 deelleveringen uit aan onze retailers en webshop.

Wat is de missie van Tramontana?
Tramontana biedt kleding met wat extra’s waarin je je op-en-top vrouw voelt. Voor de energieke en zelfverzekerde vrouw, die met een positieve instelling midden in het leven staat. Die bovenal plezier aan kleding beleeft en er aantrekkelijk en goed gekleed uit wil zien. Tramontana heeft als missie jou te verzekeren van een compliment. Om je te laten stralen en je goed te laten voelen in wat je draagt. Jouw fashion compliment is ons compliment.

Tramontana wil iedere vrouw verzekeren van een fashion compliment!